Άβαταρ μέλους
panzo
Homebrewer
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 03 Μάιος 2018, 10:35

November in black oatmeal stout

07 Νοέμ 2018, 08:47

Την έβρασα πριν μια βδομάδα φουλ σοκολάτα στο άρωμα και στην γεύση...

BeerSmith 2 Recipe Printout - http://www.beersmith.com
Recipe: November in black
Brewer:
Asst Brewer:
Style: Oatmeal Stout
TYPE: All Grain
Taste: (30,0)

Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 28,00 l
Post Boil Volume: 25,00 l
Batch Size (fermenter): 23,00 l
Bottling Volume: 21,00 l
Estimated OG: 1,057 SG
Estimated Color: 75,0 EBC
Estimated IBU: 37,6 IBUs
Brewhouse Efficiency: 76,00 %
Est Mash Efficiency: 79,3 %
Boil Time: 60 Minutes

Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
3,70 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 64,9 %
0,80 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 2 14,0 %
0,50 kg Caramunich II (Weyermann) (124,1 EBC) Grain 3 8,8 %
0,50 kg Oats, Malted (2,0 EBC) Grain 4 8,8 %
0,20 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 5 3,5 %
28,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 30,0 min Hop 6 29,8 IBUs
28,00 g Chinook [13,00 %] - Boil 5,0 min Hop 7 7,7 IBUs
1,0 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) Yeast 8 -


Mash Schedule: Single Infusion, Light Body, No Mash Out
Total Grain Weight: 5,70 kg
----------------------------
Name Description Step Temperat Step Time
Mash In Add 14,87 l of water at 72,7 C 65,6 C 75 min

Sparge: Fly sparge with 18,84 l water at 75,6 C
Notes:
------

Επιστροφή σε “Automated - Grainfather”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες