Άβαταρ μέλους
Michalis
Homebrewer
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 08 Μάιος 2018, 23:12

Αφρός στην Μπυρα

11 Οκτ 2018, 23:05

Καλησπερα παιδια,επειδη θεωρώ ότι ειναι σημαντικό θεμα και πολυ νέοι homebrewers οπως εγω (biab ,all grain) δεν το γνωρίζουν,Ποιοι ειναι οι κανόνες για να βγει μια μπυρα με σταθερό και ικανοποιητικό αφρό??Σιγουρα παιζουν ρόλο οι Βυνες και ποσο πρωτεΐνη εχουν καθως και ποσο καθαρά ειναι τα σκεύη που σερβίρεις.Μηπως δεν ειναι μονο αυτα??Ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
panzo
Homebrewer
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: 03 Μάιος 2018, 10:35

Re: Αφρός στην Μπυρα

12 Οκτ 2018, 11:22

Καλημερα,
Το επιπεδο της ενανθρακωσης μπορει να επιρεασει εξισου σημαντικα...

Άβαταρ μέλους
Michalis
Homebrewer
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 08 Μάιος 2018, 23:12

Re: Αφρός στην Μπυρα

16 Οκτ 2018, 13:14

Και η ενανθρακωση σίγουρα παιζει ρόλο σημαντικό,ίσως και το τον ποιο σημαντικό.

Επιστροφή σε “All Grain & Partial Mash”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες