Θες μια Weiss που να ειναι απλά μια Weiss;;;
εδώ σε έχω
3κιλά ή 66% Pale Ale ή Pilsner (μου αρεσει η Pale γενικα)(οποιαδηποτε κάνει, ελληνική ή εισαγωγής )
1,5 κιλό ή 33% Wheat malt (οποιαδηποτε κάνει, ελληνική ή εισαγωγής )
8 γραμμαρια Magnum στο 60' , να μην δώσει πανω απο 10 IBU
Μαγιά WB-06 ή Munich Classic 1gr/lit
Mashing στους
44C για 10' για εξτρα γαρύφαλο στη γευση
60C για 40'
70C για 20'
76C για 10'
για ξηρό παοτελεσμα με τσιμπημένη οξύτητα
ή
44C για 10' για εξτρα γαρύφαλο στη γευση
67C για 75'
76C για 10'
για πιο γλυκο και ισορροπμένο αποτελεσαμα
και 60λεπτά βράσιμο,
Χαμηλή θερμοκρασία ζύμωσης για γαρύφαλα, ψηλοτερα για μπανάνες...
Αυτα...
Κατεβαίνει νερό και θα με θυμηθείς